Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
14ος Αγώνας δρόμου «Μνήμης και Θυσίας» ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ο 14ος αγώνας δρόμου «Μνήμης και Θυσίας» ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ.

 

Ο αγώνας γίνεται για 14η χρονιά, στη μνήμη των 118 Δρακιωτών, που εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής στις 18 Δεκέμβρη 1943.

 

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Αγριάς (στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς και ώρα 10:30

Η λήξη της διοργάνωσης και οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στο Μνημείο Πεσόντων στη Δράκεια στις 12:00.

 

Η διαδρομή που έχει απόσταση 10,5 χιλιόμετρα είναι ελαφρώς ανηφορική και θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας και τροφοδοσίας στο 7ο χλμ.

Στον Αγώνα θα υπάρχουν δύο κατηγορίες (ανδρών και γυναικών) και στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα ενώ σε όλους τους τερματήσαντες αναμνηστικά μετάλλια.

 

Μετά το τέλος του αγώνα η τοπική κοινωνία της Δράκειας θα παραθέσει σύντομο γεύμα και φρούτο σε αθλητές και εθελοντές, καθώς και χυμούς προσφορά της εταιρίας ΕΨΑ.

 

Τη διοργάνωση θα υποστηρίξουν εθελοντές από την Λέσχη Ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης και Πολιτικής Προστασίας Αγριάς.

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, της Δημοτικής Κοινότητας Αγριάς και της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» και του Εκπολιτιστικού συλλόγου «Η ΔΡΑΚΕΙΑ».

 

Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αγριάς την Κυριακή 26/10 και ώρες 09:00 – 10:00

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Δημοτική Κοινότητα Αγριάς και στο 2428350031 και στον Αθλητικό Όμιλο Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» 6977456445.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ