Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
27ο Τουρνουά Μπάσκετ Ερασιτεχνών – Παλαιμάχων

Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιείται το τουρνουά μπάσκετ ερασιτεχνών – παλαιμάχων, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.  Μια διοργάνωση σταθμός, που δραστηριοποιεί πολλούς συμπολίτες μας να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αφ’ ενός τους παλαίμαχους αθλητές, που κάποτε πλαισίωναν τις επίσημες ομάδες της περιοχής μας και αφ’ ετέρου τους ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος. Όλοι αυτοί καλούνται με τη συμμετοχή τους στο 27ο  τουρνουά να νιώσουν και αυτή την χρονιά τις συγκινήσεις των αγώνων.

Μετά από επιθυμία των ομάδων και των αθλητών για μεγαλύτερη διάρκεια  και περισσότερα παιχνίδια, το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς – Μακρυνίτσας.

– Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν παίκτες άνω των 28 ετών (γεννημένοι μέχρι το 1985).
– Παίκτες που κατά την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 και μετά αγωνίσθηκαν με επίσημη ομάδα θεωρούνται εν ενεργεία και δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής.
– Οι ομάδες οφείλουν να έχουν φωτοτυπία ταυτοτήτων των παιχτών.

Προκειμένου να θεωρηθεί η συμμετοχή των ομάδων έγκυρη, ως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσει ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας την κατάσταση με τα ονόματα των παικτών που την απαρτίζουν. Οι συμμετοχές θα κατατίθενται στο Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας «Βάκης Παρασκευόπουλος» (Ρήγα Φεραίου – Γλάδστονος).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 14.00. Μετά απ’ αυτό το χρονικό όριο δεν θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2421041803 (Αντώνη Μυριτζή ή Κώστα Ζαχαρίου).

Από το Γραφείο Τύπου της Διεύθυνσης Αθλητισμού

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ