Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
28ο Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 28ο Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Το τουρνουά έγινε στα ανοικτά γήπεδα του Πολιτιστικού Άλσους ΄΄Ανδρέας Βαλαχής΄΄ της Νέας Ιωνίας  9 – 27 /7 / 2012.

Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 29 ομάδες , 20 ανεπίσημες και 9 επίσημες.

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν  σε ένα όμορφο αγωνιστικό κλίμα και για τον  τελικό των επίσημων ομάδων προκρίθηκαν οι  ΄΄ΝΕΜΕΣΙΣ΄΄ και ΄΄BLUE CAFÉ΄΄.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα η ομάδα ΄΄BLUE CAFÉ΄΄ κατέκτησε τη νίκη με αποτέλεσμα 58 – 60, την τρίτη θέση            κατέκτησε η ομάδα ΄΄WHITE MAMPAS΄΄.

Στις ανεπίσημες ομάδες την πρώτη θέση κατέλαβαν οι ΄΄JET GOOD BOYS΄΄ , την δεύτερη οι ΄΄GRECO GRILL΄΄ και την τρίτη οι ΄΄REEF΄΄.

Καλύτεροι σκόρερ ανεδείχθησαν για μεν τις επίσημες ομάδες ο Τσώλης Π. και για τις ανεπίσημες ο Καλογερόπουλος Ε.

 

Με την ευκαιρία του τελικού του τουρνουά, που έχει γίνει ένας σημαντικός θεσμός στη πόλη μας, ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. βράβευσε τις ομάδες, που με το τέλος του πρωταθλήματος της περιόδου 2011 / 2012 , κατάφεραν την άνοδο κατηγορίας.

Βραβεύτηκαν οι ομάδες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Α.Σ. , του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 και της Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ για την άνοδό τους στην Α2 , Α1 Γυναικών και Β Εθνική αντίστοιχα.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν  για τα σωματεία οι κύριοι Καραγιάννης Δημήτρης, Βογιατζής Νικόλαος και Τούσιας Θεόδωρος.

 

Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν τα έπαθλα και βραβεία στις νικήτριες ομάδες,  ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Παύλος Μαβίδης και Νίκος Μαυρόπουλος, καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Πορταριάς κ. Γιάννης Γκουντέλιας, ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών κ. Ανδρέας Μαύρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ  κ. Νίκος Φαρμάκης.

 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την 3Ε , που για ακόμη μια φορά απέδειξε, ότι στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες, παρέχοντας τα απαιτούμενα νερά για όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ