Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
29ο Τουρνουά Μπάσκετ Ερασιτεχνών – Παλαιμάχων

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, προτίθεται για ακόμη μια χρονιά να διοργανώσει το τουρνουά μπάσκετ ερασιτεχνών – παλαιμάχων.

Μια διοργάνωση σταθμός, που δραστηριοποιεί πολλούς συμπολίτες μας να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αφ’ ενός τους παλαίμαχους αθλητές, που κάποτε πλαισίωναν τις επίσημες ομάδες της περιοχής μας και αφ’ ετέρου τους ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος. Όλοι αυτοί καλούνται με τη συμμετοχή τους στο 29ο  τουρνουά να νοιώσουν τις συγκινήσεις των αγώνων.

Η έναρξη του τουρνουά προγραμματίζεται στις 20 Οκτωβρίου 2014 και για την καλλίτερη  δυνατή οργάνωση ενημερώνουμε, ότι όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώνουν ήδη την συμμετοχή τους  στο Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας «Βάκης Παρασκευόπουλος» (Ρήγα Φεραίου – Γλάδστωνος), τηλ 2421041803

  • Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν παίκτες άνω των 28 ετών (γεννημένοι μέχρι το 1986).
  • Παίκτες που κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013 και μετά αγωνίσθηκαν με επίσημη ομάδα θεωρούνται εν ενεργεία και δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής.

Προκειμένου να θεωρηθεί η συμμετοχή των ομάδων έγκυρη, ως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσει ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας τα κάτωθι δικαιολογητικά

  • Αναλυτική κατάσταση των παικτών (έως 15 άτομα η οποία δεν θα μεταβληθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά)
  • Ατομική Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο (η βεβαίωση θα έχει θέση δελτίου συμμετοχής)
  • Καταβολή συμφωνημένης οικονομικής συμμετοχής

Για καλύτερη εξυπηρέτηση  όλων των ομάδων οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Βόλου

Σε νεώτερη δημοσίευση θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κλήρωσης, ημέρα όπου θα είναι και καταληκτική ώστε οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν το ποσό συμμετοχής τους στην Οργανωτική Επιτροπή.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ