Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
36η Ανάβαση Πορταριάς 2016 στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα συνεχιστεί με έναν από τους πιο παραδοσιακούς αγώνες του θεσμού, την Ανάβαση Πορταριάς, στις 24-25 Σεπτεμβρίου.

Η 36η Ανάβαση Πορταριάς διοργανώνεται όπως πάντα από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου» (Λ.Α.Β.) και είναι ο 7ος γύρος του Πρωταθλήματος Αναβάσεων. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες του θεσμού, αφού συνδυάζει την όμορφη τοποθεσία της στο Πήλιο, με το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με ένα μεγάλο αστικό κέντρο όπως η πόλη του Βόλου. Όμως, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η φύση της διαδρομής των 3,1 χιλιομέτρων, η οποία αποτελεί πρόκληση για τους οδηγούς που προσφέρουν άφθονο θέαμα στους θεατές, που κάθε χρόνο παρακολουθούν το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Οι Τοπικοί Φορείς βρίσκονται κοντά στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, ο οποίος άλλωστε τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Το Κέντρο του αγώνα όπου θα στεγαστεί η Γραμματεία, θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο ξενοδοχείο «Xenia Palace», όπου θα γίνει και η Απονομή των Κυπέλλων στους νικητές. Μεγάλος Χορηγός της Ανάβασης Πορταριάς θα είναι για ακόμη μια χρονιά η Aegean Καραλής, ενώ Χορηγοί είναι η Seajets και το Ξενοδοχείο «Xenia Palace».

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έχει ανοίξει και κλείνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Website: www.lavolos.gr

Λ.Α. Βόλου: 24210 55339 (Τηλέφωνο/Fax), 6947 156759 (Δ. Γαρουφαλιάς), 6944 590640 (Γ. Μπέτας)

Δήλωση συμμετοχής

Συμπληρωματικός κανονισμός

Πρόγραμμα

Διαδρομή

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ