Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου – 24ος Δρόμος Υγείας Βόλου – Αγώνας 500 μέτρων για παιδιά έως 12 ετών

imi2016-300x200Με σύνθημα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Απριλίου στις 18.15 το απόγευμα από την όμορφη παραλία του Βόλου, η εκκίνηση του 3ου Ημιμαραθώνιου Βόλου.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα θα διεξαχθεί ο 24ος Δρόμος Υγείας, απόστασης 5χλμ. και ο Αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.

 

 

 

dsc_0131-small-300x288Μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι πολίτες οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο. Επιτυχία ειναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

81χρονος από την Κύπρο θα τρέχει τα 21,1 χιλιόμετρα!

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή θα αποτελέσει η συμμετοχή μεγάλης αποστολής που θα έρθει από τη Κύπρο. Η ομάδα θα φιλοξενηθεί στον Βόλο με πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Θα γίνει επίσης αδελφοποίηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με το σωματείο Ευ Ζην, σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα γίνει τη προηγούμενη μέρα του αγώνα.

 

thumbnail_2017_pampakas

Ιστορία έχει γράψει στη Μεγαλόνησο ο Ανδρέας Παμπακάς. Είναι 81 ετών και επί δεκαετίες μετέχει σε αναρίθμητους αγώνες δρόμου στη Κύπρο και την Ευρώπη. Ο επόμενος σταθμός του θα είναι ο Βόλος καθώς θα έρθει με τη Κυπριακή αποστολή, και θα τρέξει τα 21,1 χιλιόμετρα στον Ημιμιαραθώνιο. Ο Ανδρέας Παμπακάς δίνει το καλύτερο παράδειγμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε τα εξής: Άργησα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσει κάποιος να τρέχει. Άλλα αθλήματα έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά το τρέξιμο ουδέποτε. Σε όποια ηλικία και να είσαι, μπορείς να τρέξεις. Έτσι στις 28-29 Απριλίου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον δρομέα-φαινόμενο.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ