Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
Αγώνες Σκυταλοδρομιών “Street Relays” για όλους στην παραλία του Βόλου

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση για όλους τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.
Οι Αγώνες Σκυταλοδρομιών Street Relays (www.relays.gr) 4X2000m και 4Χ4000m θα διεξαχθούν στην παραλία του Βόλου υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και με τη συνεργασία των Βολιώτικων αθλητικών συλλόγων, εθελοντών (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης)

Σκοπός διοργάνωσης 
Οι αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays είναι μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Τι είναι οι αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays 
Είναι η μοναδική σειρά ομαδικών αγώνων στην Ελλάδα. Με όχημα τη σκυτάλη, οι αγώνες αυτοί μεταφέρουν από χέρι σε χέρι το μήνυμα της ομαδικότητας, συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός οποιουδήποτε κοινού στόχου.
Με τα Street Relays, για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και συνυπήρξαν ομαδικά και αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε έναν αγώνα δρόμου, με αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή.
Οι σημαντικοί αυτοί αγώνες έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά σημαντικών αθλητικών γεγονότων «αθλητισμού για όλους» που πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη αθλούπολη όπως είναι ο Βόλος και αποτελούν τον 5ο σταθμό της πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Relays.

Και Μικρές Σκυταλοδρομίες για μαθητές δημοτικών σχολείων “Kids Relays”
Εκτός των αγώνων για ενήλικες θα πραγματοποιηθούν και μικρές σκυταλοδρομίες “Kids Relays” για μαθητές δημοτικών σχολείων:

Kids Relays

4Χ100m για την Α’,Β’,Γ’,Δ’ του δημοτικού
4Χ200m      για την Ε’,ΣΤ’ του δημοτικού

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες των αγώνων αλλά και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα: www.relays.gr

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ