Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΣΤΥλογία Reloade(a)d Συνέχεια των παραστάσεων στο Μουσείο της Πόλης

Με ώρα έναρξης στις 9.00 μ.μ συνεχίζεται κάθε Παρασκευή στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου (Φερών 17, Παλιά) η παράσταση διεισδυτικού θεάτρου με τίτλο «ΑΣΤΥλογία Reloade(a)d». Πρόκειται για τη νέα παράσταση του Θεάτρου της Εμπειρίας, που σε συμπαραγωγή με τη Δ/νση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ θα παρουσιάζεται στο  Μουσείο της Πόλης του Βόλου κάθε Παρασκευή μέχρι τις 15 Ιουνίου. Η παράσταση αποτελεί ανανεωμένη συνέχεια της αρχικής Αστυλογίας, που με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό πρωτοπαρουσιάστηκε τον χειμώνα του 2016.

Η ΑΣΤΥλογία Reloade(a)d® είναι μια περιήγηση στα άδυτα της αστικής ιστορίας της πόλης του Βόλου με στόχο την ανάδειξή της. Οι θεατές – προσκεκλημένοι περιηγούνται υπό τη συνεχή καθοδήγηση ηθοποιών – ξεναγών μέσα σε ένα κυκλόραμα από μυρωδιές, γεύσεις, ήχους, υφές και εικόνες της αστικής ιστορίας της πόλης του Βόλου, ανάμεσα σε 12 στημένα κινηματογραφικά πλατό -μεταξύ των οποίων και μία θεατρική σκηνή- και 45 ακόμη ερμηνευτές οι οποίοι νοηματοδοτούν την διαρκώς εξελισσόμενη όσο και απρόβλεπτη πλοκή του έργου.

Πληροφορίες

Χώρος: Μουσείο της Πόλης του Βόλου, Φερών 17, Παλιά, Ημέρα και ώρα: Παρασκευή, 21.00 Τιμή εισητηρίου: 7€, προπώληση – κρατήσεις: 5€, Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα), Facebook: https://www.facebook.com/toexp

Κρατήσεις θέσεων – Επικοινωνία

Θέατρο της Εμπειρίας:www.theaterofexperience.com, https://www.facebook.com/toexp astylogia.reloaded@gmail.com

Μουσείο της Πόλης του Βόλου: τηλ. 2421029878, mail: museum.volos@gmail.com,

f: Δίκτυο Μουσείων Δήμου Βόλου

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή ο αριθμός των θεατών ανά παράσταση – ξενάγηση είναι περιορισμένος οι παραστάσεις θα λειτουργήσουν αυστηρά με κρατήσεις θέσεων, όπως ακριβώς και σε μία ξενάγηση. Οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του μουσείου τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ