Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
Αθλητικό καλοκαίρι 2012: Εγγραφές για τη Β΄ Περίοδο

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για την πρώτη περίοδο του Αθλητικού Καλοκαιριού που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο (9/7 – 20/7) και όσοι γονείς ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις εγγραφών.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, 09.00 –14.00).

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευθύνη καθηγητών φυσικής αγωγής του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τη συνοδεία γιατρών και με την πολύτιμη αρωγή αθλητικών συλλόγων της πόλης του Βόλου.

Οι δραστηριότητες που ασχολούνται τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους είναι τα εξής: Παιδαγωγικά παιχνίδια, Ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπωλ, κ.α), κολύμβηση, ενόργανη, τζούντο, τένις, τάεκβοντό, θεατρικό παιχνίδι, καράτε, ρυθμός και μουσική, σκοποβολή, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κανό – καγιάκ, ιππασία, προβολή video, παραδοσιακοί χοροί, εκπαιδευτικές εξορμήσεις κλπ

Επίσης μέσα από ώρες «δημιουργικής απασχόλησης» θα ασχολούνται με τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Το Αθλητικό Καλοκαίρι εκτός από τις στιγμές ξεγνοιασιάς και αθλητικού παιγχνιδιού, φιλοδοξεί να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό ώστε να γίνει για αυτά ο αθλητισμός Στάση και Τρόπος ζωής.

Σημ: Κατά την εγγραφή θα πρέπει να προσκομισθεί ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθληθεί και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ