Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Αθλητικό Καλοκαίρι 2019, δήλωση συμμετοχής και πρόγραμμα


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών μας. Αθλητισμός, παιχνίδι, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα προγράμματα  ελεύθερου χρόνου και αναψυχής, για παιδιά της πόλης μας.

Από το πρωί 8.00 μέχρι το μεσημέρι 14.00  (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) αθλούνται, έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα και πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, παίζουν, διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2004, υλοποιείται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι, έγινε θεσμός, αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.

Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με το έμπειρο προσωπικό της ( Καθ. Φυσικής Αγωγής), με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε χρονιάς, περιόδου και ηλικίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, κολύμβηση, τένις, τζούντο, ιππασία, water polo, bowling, σκοποβολή παραδοσιακοί χοροί, παιδαγωγικά παιχνίδια και πολλά άλλα.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 24/6 – 5/7

Από τις 10/6 έως 14/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές  στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου, 3ος όροφος, από 08.00-12.30

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770  &  στην σελίδα  www.doepap.gr

 

Δείτε και εκτυπώστε κάνοντας κλικ στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει:

Πρόγραμμα μεγάλων

Πρόγραμμα μικρών

 

afisa-athlitiko-kalokairi-volos-2019

Μια γεύση από Αθλητικό Καλοκαίρι σε βίντεο

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ