Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόλου

Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία και φαντασία στο γνωστό και αγαπημένο σε όλους πρόγραμμα των παιδιών. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 6-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) γνωρίζουν διάφορα αθλήματα παίζοντας και διασκεδάζοντας.
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.
Για πρώτη φορά εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ στη Νέα Δημητριάδα, θα αξιοποιηθούν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ν. Ιωνίας (Κολυμβητήριο, Κλειστό Γυμναστήριο, Γήπεδα Τένις, Κτήριο Πολιτιστικού).
Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συνδρομή αθλητικών συλλόγων.
Στο τέλος Μαίου θα ανακοινωθούν οι περίοδοι του «αθλητικού καλοκαιριού», καθώς και οι ημερομηνίες των εγγραφών.
Για άλλη μια χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι σημαντικός υποστηρικτής στην υλοποίηση του προγράμματος, με την προσφορά νερών και χυμών σε ατομική συσκευασία.
Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, Βόλος (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ. 2421044268).

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ