Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ευχαριστήριο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ευχαριστήριο»

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του                     Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τους προϊσταμένους των 11 παιδικών σταθμών πραγματοποίησαν μία σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων στήριξης στην οικογένειας και στο παιδί. Αυτή η προσπάθεια υποστηρίχθηκε αφιλοκερδώς από               τους κ.κ Νίκο Ζυγούρη, Ψυχολόγο, Διδάκτορα Κλινικής Νευροψυχολογίας                                           και Μαρία Κριεκούκη, Ψυχολόγο M.Sc. Συμβουλευτικής τους οποίους και ευχαριστούμε δημοσίως για την επιστημονική τους υποστήριξη και προσφορά σ’ αυτή μας την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια προέκυψαν πολλά ζητήματα της οικογένειας, άλλα προγραμματίστηκαν και άλλα λύθηκαν. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου εδώ και 3 χρόνια ασχολείται ουσιαστικά και με θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι γονείς των παιδικών σταθμών και όχι μόνο.

Οι εκδηλώσεις αυτές είχαν ως κύρια θέματα: α) Όρια και κανόνες στο παιδί προσχολικής ηλικίας και β) Ενδοοικογενειακές σχέσεις – ο υποστηρικτικός ρόλος του παππού και της γιαγιάς στην οικογένεια και πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 12 έως 29 Νοεμβρίου στους χώρους των παιδικών σταθμών.

Ο Πρόεδρος

του

Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου

Παύλος Μαβίδης

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ