Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
Διαδικασία εγγραφής με voucher (πρόγραμμα EΣΠΑ) Βρεφών – νηπίων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδιών δημοτικού στο Β΄Κ.Δ.Α.Π. ΒΟΛΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι ,

  • 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ.
  • Όταν θα έχετε στην κατοχή σας το voucher και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής:
  • Θα μπείτε στην ιστοσελίδα doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί» μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού και ότι άλλο σας ζητάει , αντίστοιχα θα σας ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου σας. Δηλώνετε όποια δομή σας ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμείτε.
  • Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.
  • Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων σας, εάν το τέκνο σας ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσετε και το κουμπί της επανεγγραφής.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ