Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Διαδικασία εγγραφής με voucher (πρόγραμμα EΣΠΑ) Βρεφών – νηπίων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδιών δημοτικού στο Β΄Κ.Δ.Α.Π. ΒΟΛΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι ,

  • 13 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ. Θα πρέπει να ενημερωθείτε εάν είστε δικαιούχοι ή εάν η αίτηση σας προς το ΕΣΠΑ είχε κάποιο πρόβλημα ή εάν σας έχουν απορρίψει . Εάν για  τον οποιοδήποτε λόγο υπάρχει θέμα  θα πρέπει 14 – 18/8/20  και μέχρι ώρα 16:00 να προβείτε σε ένσταση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α.  και να διορθώσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους θα βγουν στις 20/8/20 και δεν επιδέχονται καμία διόρθωση.
  • Όταν θα έχετε στην κατοχή σας το voucher και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ Κ.Δ.Α.Π. Βόλου της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής:
  • Θα μπείτε στην ιστοσελίδα doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄Κ.Δ.Α.Π. Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί» μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού και ότι άλλο σας ζητάει , αντίστοιχα θα σας ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου σας. Δηλώνετε όποια δομή σας ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμείτε.
  • Εάν πρόκειται για το Β΄ Κ.Δ.Α.Π. ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.
  • Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων σας (μοριοδότηση), εάν το τέκνο σας ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσετε και το κουμπί της επανεγγραφής.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ