Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Διεθνείς Αγώνες Τζούντο στο Βόλο με συμμετοχή 255 αθλητών

Διεθνείς αγώνες τζούντο με συμμετοχή ομάδων από Βαλκανικές χώρες θα φιλοξενήσει η πόλη μας, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 22 σωματεία και 230 αθλητές ενώ από τις χώρες των Βαλκανίων (Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο) θα συμμετάσχουν 25 αθλητές και αθλήτριες.

    

 

Κατηγορίες  

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων και Νέων Ανδρών- Γυναικών. Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα είναι από τις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Ελλάδος και Βορείου Ελλάδος.     

 

Διοργάνωση

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Όμιλο Φίλων Τζούντο Μαγνησίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο της  Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

 

Πρόγραμμα    

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00, και οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Τζούντο, καθώς και τις προσπάθειες των βολιωτών αθλητών σε ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή μας.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ