Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
Διήμερο εκδηλώσεων των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων

Διήμερο εκδηλώσεων που σηματοδοτούν το τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς 2014 -2015 στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Δ/νσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στον Δίαυλο.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο ισόγειο του Διαύλου θα γίνουν τα εγκαίνια  Έκθεσης Ζωγραφικής και Κεραμικής με έργα των μαθητών των αντίστοιχων τμημάτων με υπεύθυνες – επιμορφώτριες την κα.Φωτεινή  Καφίδα και την κα. Μαρία Βλάχου.

Στη συνέχεια και ώρα 19.30 στον β’ όροφο του Διαύλου θα γίνει παρουσίαση δρώμενων των τμημάτων των ξένων γλωσσών (Τούρκικα , Ισπανικά και Ρώσικα) σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και με υπεύθυνες επιμορφώτριες τις

 κα Ατιλγκάνερ Μπέρνα,  κα.Τοπάλη Σίλια και κα. Τόρη Όλγα αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δράσεις σχετικές με τον πολιτισμό και την κουλτούρα της κάθε χώρας όπως απαγγελία ποιημάτων από τους σπουδαστές στην ξένη γλώσσα, ξενόγλωσσα τραγούδια με συνοδεία ζωντανής μουσικής ή ηχογραφημένης καθώς και χορευτικά δρώμενα. Τέλος, θα προσφερθεί παραδοσιακό τούρκικο τσάι και σαγκριά.

Ταυτόχρονα στον β’ όροφο του Διαύλου λειτουργεί η ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας με έργα των μαθητών του τμήματος Φωτογραφίας με υπεύθυνο επιμορφωτή τον κ. Λέοντα Μουρτζούκο.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 18.00 στον β’ όροφο του Διαύλου θα γίνει προβολή της Τούρκικης ξένης ταινίας: Çarpışma (Σύγκρουση), Σενάριο, σκηνοθεσία :Umut Aral, Διάρκεια:18 λεπτά

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ