Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022
Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά

O Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. , μέσω του ιστότόπου με την ονομασία doepap.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσιτές σε άτομα με αναπηρίες. Το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έχει επενδύσει σημαντικό όγκο πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο doepap.gr

Το doepap.gr καθιστά διαθέσιμη τη μικροεφαρμογή userway που υποστηρίζεται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο doepap.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του doepap.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο που εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συνεχίζει τις προσπάθειές για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες. Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο doepap.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο doepap.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ