Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Δωρεάν MASTERCLASS ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ και ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ με την ΥΨΙΦΩΝΟ ΣΥΛΒΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΥ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ , το  Δημοτικό Ωδείο Βόλου  και η διεθνούς φήμης υψίφωνος κυρία ΣΥΛΒΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΥ προσφέρουν δωρεάν μαθήματα τραγουδιού σε νέους καλλιτέχνες, σπουδαστές ή μη, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο 1ος κύκλος των ανοιχτών μαθημάτων θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στην αίθουσα συναυλιών ΕΡΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ  του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Ο 2ος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο κύκλων του Masterclass θα πραγματοποιηθεί  μία συναυλία από επιλεγμένους συμμετέχοντες, δίνοντας τους έτσι και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μελλοντικές παραγωγές-συνεργασίες της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Η είσοδος στα μαθήματα και στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.   

Τα ανοιχτά μαθήματα περιλαμβάνουν τρεις κατηγορίες τραγουδιού. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει νέους και νέες που θέλουν να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το τραγούδι. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει σπουδαστές και σπουδάστριες του σύγχρονου τραγουδιού, ενώ η τρίτη περιλαμβάνει νέους και νέες που ασχολούνται με το λυρικό τραγούδι ακόμη και νέους απόφοιτους και τελειόφοιτους Ωδείων (με Δίπλωμα Μονωδίας ή βρίσκονται στην τάξη του Διπλώματος). Στην 2η και 3η  κατηγορία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μελετήσει ως και 3 έργα επιλογής τους που απλά πρέπει να το δηλώσουν στην ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ