Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου 2016

Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου που έγινε τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου το πρωί με αφετηρία και τερματισμό τη βάση του Χιονοδρομικού και διαδρομή στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και ειδικότερα στη χιονοδρομική πίστα Δρόμων Αντοχής (lang lauf). 200 αθλητές, μικροί και μεγάλοι, τριπλάσιοι από πέρυσι, έτρεξαν στους αγώνες των 10 και των 5 χιλιομέτρων, καθώς και στις διαδρομές 500 και 1000 μέτρων για παιδιά. Άλλοι 50 μετείχαν στη πεζοπορία που διοργανώθηκε παράλληλα στο βουνό των Κενταύρων σε διαδρομή προς τους καταρράκτες Μακρυρράχης και με επιστροφή. Τα φθινοπωρινά τοπία σε όλες τις διαδρομές ήταν μαγευτικά, η θέα του Αιγαίου και του Παγασητικού μοναδική, ενώ ο καιρός βοήθησε για να χαρούν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή τους.

Διοργανωτές ήταν ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ενώ ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της  Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας.
Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι με υπαίθρια ψησταριά, φαγητό, και μουσική υπό τους ήχους του ακορντεόν του Στάθη Καραδημητρίου.

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την διοργάνωση 

 

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν οι: ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙΝ, ΜΑΡΜΙ Μιχαλόπουλος Μάριος, Τυροπιτάδικο ΧΑΡΙΣ, Φούρνος Τσικριτζή, Φαρμακείο Σωτηρία Βλιώρα, γλυκοπωλείο Αντωνούλης, εμπόριο ξυλείας Παπαγγελής Σπύρος. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Ανακασιάς για τη πολύτιμη συμβολή της καθώς και τους κκ.Καπότση Γιώργο, Χατζηκυριάκο Αποστόλη, γιατρούς του αγώνα. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη του ΕΟΣ Βολου, του ΣΔΥ Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την εθελοντική τους εργασία προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Το παρών στον αγώνα έδωσαν σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΟΣ Βόλου και ΣΔΥ Βόλου, όπως και οι πρόεδροι των συλλόγων κκ. Καλτσογιάννης Γιώργος, Κυριαζής Κώστας.

Οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου και περιμένοντας  όλους τους πολίτες να ανακαλύψουν τα οφέλη του αθλητισμού και της άσκησης.

Για τη πολυπληθέστερη συμμετοχή πλην του διοργανωτή ΣΔΥ Βόλου, βραβεύτηκε το Γυμναστήριο Αιχμή. Ειδική βράβευση έγινε στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας για τη πολύτιμη υποστήριξη στον αγώνα.

 

 

 

 

Νικητές των αγώνων τερμάτισαν οι:

ΑΝΔΡΕΣ 10 χιλιόμετρα

 1. Γιαννούλας Αχιλλέας και Καλαντζής Γιώργος
 2. Καλαμάκης Αχιλλέας
 3. Μάρος Κων/νος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 10 χιλιόμετρα

 1. Μορφογιάννη Σταυρούλα
 2. Μουλά Νίκη
 3. Παπαχρήστου Ευαγγελία

ΑΝΔΡΕΣ 5 χιλιόμετρα

 1. Χαχούδης Ιωάννης
 2. Μαγαλιός Κώστας
 3. Παλάντζας Κώστας

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 5 χιλιόμετρα

 1. Τσιόβολου Μαρία-Ελένη
 2. Τσακνάτση Φανή
 3. Καλτσογιάννη Μαρινίτα

ΑΓΟΡΙΑ 1.000 μέτρα

 1. Γεραμπίνης Θανάσης
 2. Κοντοβάς Σταύρος
 3. Μελαχροινάκης Κώστας

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1.000 μέτρα

 1. Στάθη Χαριτώ
 2. Δημητρόφ Ευρίδικη
 3. Λιάκου Φωτείνη

ΑΓΟΡΙΑ 500 μέτρα

 1. Μαραθάς Γιώργος
 2. Καλαντζής Γιάννης
 3. Μπράτσος Αργύρης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 500 μέτρα

 1. Βόμπρα Μαρία
 2. Μιχαηλίδη Ελπίδα
 3. Κουτσιμπλού Όλγα
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ