Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
Έρευνα αγοράς για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών για το έτος 2012

Βόλος 26/4/2013
Αριθ. Πρωτ. : 3578

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πρόσκληση κατάθεσης προσφορών για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού, Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ( ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) του Δήμου Βόλου πρόκειται να προβεί σε ανάθεση για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δ.Σ. όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα για να καλύψει τις ανάγκες της Διεύθυνσης Οικονομικών – Διοικητικών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Το συνολικό κόστος θα κυμανθεί γύρο στις 4000,00 € με Φ.Π.Α.

Απομαγνητοφώνηση Πρακτικών

ΑΑ

Είδος

Ποσότητα

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

$11.       

Απομαγνητοφώνηση

Για κάθε συνεδρίαση έως 6 ώρες μαζί με την αποστολή

 
   

Για κάθε επιπλέον ώρα (μετά το εξάωρο)

 

$12.       

Ηλεκτρονική Επεξεργασία

Για κάθε σελίδα 250 λέξεων

 

3.

Φωτοεκτύπωση

Κάθε σελίδα

 

4.

Βιβλιοδεσία

Για κάθε τεύχος

 

5.

Αξία CD – δισκέτα ή αποστολή Email

   
   

Σύνολο

 

Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε εσώκλειστη προσφορά ως και 2/5/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ στο Τμήμα Προμηθειών, Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη ( κτίριο Μεταξουργείου ).Για πληροφορίες τηλ 24210 82870, κα Πολύζου Ανθή.

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Τελευταία Νέα
Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Υπηρεσίες επανεγκατάστασης ενός κλιματιστικού στα γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου μετά από βανδαλισμούς που υπέστη η εξωτερική μονάδα και το σύστημα σωληνώσεων της. Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Προμήθεια πολυμηχανημάτων – φωτοτυπικών για την κάλυψη των αναγκών των δομών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στα πλαίσια της ψηφιακής αναβάθμισης, για το έτος 2023. Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Προμήθεια χρωμάτων ζωγραφικής για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των τμημάτων Κεραμικής, Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης, του Β ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ