Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΙΦΩΝΙΩΝ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩς)

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΙΦΩΝΙΩΝ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩς)

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρότασηπροσφορά για την παροχή υπηρεσιών εκτέλεσης εργασιών απόφραξης σιφωνιών/αποχετεύσεων τριών (3) τουαλετών του κτηρίου Μεταξουργείου στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη..

Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε εσώκλειστη προσφορά ή αποστολή προσφοράς με ΦΑΞ στο 24210-91196 έως και 21/5/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ. στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη (κτίριο Μεταξουργείου), Ν. Ιωνία, Βόλος.

Για πληροφορίες στο τηλ.24210-91193.

 

Ο   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ     ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ                                                               

                                                                  

Τελευταία Νέα
Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Υπηρεσίες επανεγκατάστασης ενός κλιματιστικού στα γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου μετά από βανδαλισμούς που υπέστη η εξωτερική μονάδα και το σύστημα σωληνώσεων της. Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Προμήθεια πολυμηχανημάτων – φωτοτυπικών για την κάλυψη των αναγκών των δομών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στα πλαίσια της ψηφιακής αναβάθμισης, για το έτος 2023. Δημοσίευση 05/12/2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τίτλο Προμήθεια χρωμάτων ζωγραφικής για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των τμημάτων Κεραμικής, Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης, του Β ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ