Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
«10 χρόνια Στέφανος Κάκκος official » Συναυλία σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου  και ο Στέφανος Κάκκος παρουσιάζουν τη  συναυλία  σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τίτλο «10 χρόνια Στέφανος Κάκκος official »  μαζί με την μπάντα του και με τη συνοδεία χορωδίας.

Ο πολλά υποσχόμενος και πολύπλευρος performer Στέφανος Κάκκος, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική επιτυχία «Τρέλα Θέλει Η Ζωή», σε στίχους και μουσική του ιδίου, ξεπερνώντας τις 627.000 προβολές στο YouTube και τα έξι εκατομμύρια στο Tik Tok και λοιπά social media, με συνεχείς αναδημοσιεύσεις από τους χρήστες, συνεχίζει καθημερινά την ανοδική του πορεία.

Ο Στέφανος Κάκκος με την ιδιαίτερη χροιά και τις ευρύτερες φωνητικές του ικανότητες, που αναδεικνύουν  το πολύπλευρο ταλέντο του, έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, προκαλώντας το αδιαχώρητο στις live εμφανίσεις του στον Βόλο, στην Αθήνα και στην Ελλάδα γενικότερα. Διαθέτοντας μία ξεχωριστή φωνή αλλά και μία μοναδική σκηνική παρουσία, ο Στέφανος  αποτελεί αναμφισβήτητα, σύμφωνα με  πολλούς ειδήμονες του χώρου, το Next Big Thing του πενταγράμμου.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με κέφι και χαρά από την χορωδία του Στέφανου Κάκκου και την χορωδία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος» υπό την καθοδήγηση της Χαράς Σταυράκη – Αναγνώστου, χαρίζοντάς μας μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ