Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
1ος Αγώνας Δρόμου Νέας Αγχιάλου την Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο Κένταυρος Βόλου συνδιοργανώνει  με  την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  Δήμου  Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας,  την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το  Ultra Pelion Trail τον «1ο Αγώνα δρόμου Ν. Αγχιάλου».

Περιλαμβάνει διαδρομές 10χλμ. και 5χλμ.   Ανδρών – Γυναικών καθώς και  παιδικό αγώνα  500  μέτρων στην παραλία της Ν. Αγχιάλου.  Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού,  Άθλος Αγριάς καθώς και τοπικοί  φορείς – σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί  απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι)   για τα  5χλμ.  στις  10:00 και και για τα  10χλμ. στις 11:00 με  τερματισμό  στο  ίδιο σημείο. Ο  παιδικός αγώνας  θα ξεκινήσει  στις 11.10  και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και κυκλική και διασχίζει τόσο την παραλία  της  Ν. Αγχιάλου αλλά και τους περίφημους αμπελώνες  που παράγεται το τσίπουρο  και τα κρασιά του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες  θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Πληροφορίες-Εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 Κώστας Κυριαζής

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ