Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
Αγιασμός στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς» «Εκπαιδευτικό έτος 2023-2024»

 

Αγιασμός στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς»

«Εκπαιδευτικό έτος 2023-2024»

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες….

Η νέα χρονιά, είναι η αρχή μιας συναρπαστικής διαδρομής με χαμόγελα, χαρές, αγωνίες, δυνατές φιλίες και γνώσεις με σκοπό την απόκτηση νέων δεξιοτήτων ώστε να καλλιεργηθούν τα ταλέντα των παιδιών και να διασφαλίσουμε για όλους καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Όλοι μας ζήσαμε δυσκολίες, και αντιξοότητες, που ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε, και να σηκωνόμαστε ξανά όρθιοι.

«Η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο είναι πράγματι η παιδεία, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια δίκαιη κοινωνία προόδου που μέσα από την περιπέτεια της γνώσης- προβάλλει αληθινά πρότυπα, αυθεντικές αξίες, πίστη στην προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία». iPaideia.gr

Τα τμήματα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ..Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «παιδί και περιβάλλον» πραγματοποιήσανε «αγιασμό» και καλωσόρισμα των παιδιών. Σε γονείς και παιδιά μεταφέρονται οι ευχές του προέδρου και της διευθύντριας για μια καλή σχολική χρονιά οι οποίοι υπόσχονται να είναι αρωγοί στο έργο των τμημάτων της Διεύθυνσης.

Το προσωπικό των δομών ανταλλάσσει ευχές με κηδεμόνες – γονείς και παιδιά προσφέροντας γλυκάκια για μια ευλογημένη, γλυκιά, υγιή, δημιουργική εκπαιδευτική σχολική χρονιά.

Καλή σχολική χρονιά

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ