Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
Ακόμα μία παράσταση για το έργο «ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ» Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου Αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας – με μειωμένο εισιτήριο

Μετά από πρόταση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) του Δήμου Βόλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έχει ορισθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών η 8η  Μαρτίου κάθε έτους και λαμβάνοντας υπόψη τη θερμή ανταπόκριση που είχε το έργο «Μια κανονική μέρα» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, ανακοινώνεται ακόμη μια παράσταση την Παρασκευή 4 Μαρτίου  στις 21:00, στο θέατρο της «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας», αφιερωμένη στη γυναίκα..

Πρόκειται για το έργο μίας γυναίκας που ανήκει στη νέα γενιά Ελληνίδων σεναριογράφων, της Κατερίνας Γιαννάκου, το οποίο με εκρηκτικές εναλλαγές συναισθημάτων, καταφέρνει ν’ αγγίξει βαθιές χορδές ευαισθησίας και συγκίνησης, μιλώντας  για τον αγώνα μιας σύγχρονης γυναίκας, με τα αδιέξοδα τέρατα που ορθώνονται γύρω της και μέσα της και την οδυνηρή πορεία της από την απόγνωση και την οδύνη, στην κάθαρση και τη λύτρωση.

Για το σκοπό αυτό ορίζεται μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ για όλους τους θεατές και των δύο φύλων που θα παρακολουθήσουν την επιπλέον αυτή παράσταση ενός έργου  γεμάτου ευαισθησία, ειλικρίνεια,  ανθρωπιά και αισιοδοξία, γιατί όπως λέει και η ηρωίδα του «σημασία έχει να ζεις όχι μ’ αυτό που χάνεις αλλά μ’ αυτό που βρίσκεις».

Πρωταγωνιστεί η Νιόβη Κωστοπούλου που ερμηνεύει τον ρόλο ιδανικά, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Γενική είσοδος:5€

Προπώληση: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου & Ιάσωνος, Τετάρτη 2 & Πέμπτη 3 Μαρτίου:  11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 4 Μαρτίου μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

 

Πρωτόκολλο Covid - Οδηγίες προς κοινό:

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία:Γρηγόρης Γαλάτης

Πρωταγωνιστεί: Νιόβη Κωστοπούλου

Σκηνικά: Λευτέρης Πλαβός

Μουσική: Ηλίας Χατζόγλου

Κοστούμια: Ασπασία Μπότα

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Φωτογραφίες: Λευτέρης Πλαβός

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ