Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
Αναβολή της εκδήλωσης «Μοναστηριακή διατροφή: ένας άγνωστος πλούτος»

Παρατείνεται και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Απριλίου, καθώς ήταν αίτημα κοινού και κυρίως Σχολικών μονάδων, που δεν πρόλαβαν να την επισκεφθούν, η Έκθεσης  «Γεύσεις ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» Όψεις και μνήμες της διατροφής στη Μαγνησία, μέχρι τέλος Απριλίου 2018.

Στο πλαίσιο των «Παράλληλων Εκδηλώσεων», που πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Πόλης, είχε προγραμματιστεί για την  Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η προβολή των προϊόντων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς, και σκοπό  να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά  στο κοινό του Βόλου, που δεν επισκέφθηκε το Μοναστήρι, στην Ανατολή της Αγιάς, που ως γνωστό υπάγεται στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Όμως λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε ολόκληρη την Θεσσαλία, η εκδήλωση αναβάλλεται. Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, στην Ανατολή Αγιάς, όπως μας ενημέρωσαν οι μοναχές έπεσε νέο χιόνι που ξεπερνά το μισό μέτρο!!! Οπότε οι μετακινήσεις από και προς την Ιερά Μονή δε γίνονται.

Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, με νεότερη ανακοίνωσή μας θα ενημερώσουμε τους φίλους του Μουσείου της Πόλης, τους φίλους της Ιεράς Μονής και όσους είχαν προγραμματίσει να παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα αυτή «Παράλληλη Εκδήλωση».

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ