Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χριστούγεννα 2014 Διευθυνσηη Εκπαίδευσης Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου

Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που θα δούμε τον κόσμο με μάτια γεμάτα αγάπη, με αναμνήσεις πολύτιμες για πολλά χρόνια, είναι ο καιρός που χαίρεται η καρδιά.

Τα Χριστούγεννα δίνουμε σ’ εκείνους που έχουν ανάγκη, χωρίς να ζητήσουμε καμιά ανταπόδοση. Εποχή αγάπης, επειδή ο Θεός, είναι ο Θεός της αγάπης. Τα Χριστούγεννα είναι μια νέα αρχή, είναι τα γενέθλια του Ιησού. Επομένως τα Χριστούγεννα ο  Χριστός μπορεί να ξαναγεννηθεί  μέσα  στις καρδιές μας.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα  οι υπεύθυνοι των τμημάτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση, πραγματοποιούν με χαμόγελο, χαρούμενη διάθεση και αμέριστη αγάπη, ι  θεατρικά δρώμενα, στους κατά τόπους χώρους των τμημάτων  της. 

θεατρικά μουσικό – κινητικά δρώμενα

 • Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα γιορτή με θέμα: «Χριστούγεννα ξανά». στον παιδικό σταθμό Νεφέλη (Γ. Δήμου 127).
 • Πέμπτη 11/12/14 και ώρα 10:30 το πρωί με θέμα: «Ο Αη Βασίλης και οι ευχές των παιδιών», στον παιδικό σταθμό Β΄  Ν. Ιωνίας (περιοχή Αγ. Νεκταρίου).
 • Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα γιορτή με θέμα: «Μαζί θα περάσουμε το χειμώνα είπε: το έλατο», στον παιδικό σταθμό Αφροδίτη (Αφροδίτης & Κρόνου περιοχή Ν. Δημητριάδας).
 • Τρίτη 16 & Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:15 το πρωί γιορτή με θέμα «Μελωδικά Χριστούγεννα». στον παιδικό σταθμό Ορφέα (Μητροπολίτου Γρηγορίου & Γιαννιτσών.
 • Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα γιορτή με θέμα: «Παραμυθένια παραμονή Πρωτοχρονιάς» στον παιδικό σταθμό Αρίονα (Ορφανοτροφείου6 με Παγασών).
 • Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 το απόγευμα, γιορτή με θέμα: «Χιόνια στο καμπαναριό που μαγικά Χριστούγεννα σημαίνει … με πολλές ευχές από τον Αη Βασίλη».στον παιδικό σταθμό Αλκυόνη (Ηρώων Πολυτεχνείου έναντι Αγίας Ειρήνης).
 • Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα γιορτή με θέμα: Οι μάγισσες που μισούσαν τα κάλαντα» στον παιδικό σταθμό Γ΄ Ν. Ιωνίας (περιοχή Κουφόβουνο).
 • Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου  και ώρα 10:30 το πρωί γιορτή με θέμα: «Ημέρες γιορτής ημέρες αγάπης» στον παιδικό σταθμό Αίολο  (τέρμα Μεταμορφώσεως).
 • Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα με θέμα: «Χριστούγεννα φως χαράς ελπίδα» Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς ( Γ. Δήμου & Μεταμορφώσεως).
 • Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα γιορτή με θέμα: Μυνήματα αγάπης» στον παιδικό σταθμό Ιάσονα(Κίτσου Μακρή & Αλεξάνδρας).
 • Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα: 6:30 το απόγευμα γιορτή με θέμα: «το ελατάκι των Χριστουγέννων» στον παιδικό σταθμό Αγριάς (Εθνικής Αντιστάσεως με 12 Αποστόλων).
 • Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί γιορτή με θέμα: «Ο μικρός τυμπανιστής» στον παιδικό σταθμό Προκόπειος Ν.Αγχίαλος (Εμμανουηλίδου 59-Πατριάρχου Βασιλείου).
 • Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου ώρα 7:00 το απόγευμα θεατρικό δρώμενο με θέμα: «Η Μάρω η Κάλω και οι καλικάντζαροι». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στο κλειστό θέατρο του πολιτιστικού κέντρου  Ν. Ιωνίας (Σταδίου και Μανδηλαρά).
 • Τρίτη 23 Δεκεμβρίου ώρα 5:00 το απόγευμα γιορτή με θέμα: «κάλαντα Χριστουγέννων» παιδιών του τμήματος Ημερήσια Απογευματινή Απασχόληση Δημοτικής Εκπαίδευσης (Τριανταφυλλίδη 74).

 

Μικροί μας φίλοι θεωρήστε τα Χριστούγεννα

«ως μια μαγική κουβέρτα η οποία τυλίγεται γύρω μας, τόσο απροσδιόριστη σαν άρωμα. Μπορεί να αναδύει μια αίσθηση νοσταλγίας.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι μια γιορτή φιλοξενίας και προσευχής αλλά πάντα θα είναι μια γιορτή θύμησης, μια μέρα που όλοι σκεφτόμαστε αυτούς που αγαπήσαμε» (Augusta E. Rundell)

Το προσωπικό και τα νήπια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

σας εύχονται

Καλές γιορτές

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ