Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χριστούγεννα με το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Αχίλλειον

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της νέας  πολιτιστικής συνεργασίας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, φέρνει στο Βόλο τις θεατρικές παραστάσεις του Kenneth Branagh Theatre Company από το Λονδίνο και σας προσκαλεί στην προβολή της δεύτερης παράστασης των μεταδόσεων.  Πρόκειται για το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» . Θα προβληθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:15 στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον (Κουμουνδούρου με Ιάσονος).  Στην παράσταση πρωταγωνιστούν κορυφαία ονόματα γνωστά και στο ελληνικό κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές τους δουλειές που προβλήθηκαν με τεράστια επιτυχία στη χώρα μας. Στον ρόλο της Ιουλιέτας η Lily James, γνωστή ως Λαίδη Ρόουζ από την τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey». Tον Ρωμαίο ενσαρκώνει ο Richard Madden , γνωστός ως Ρομπ Σταρκ από την τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones». Η σκηνοθεσία είναι των Rob Ashford  και Kenneth Branagh.

Οι παραγωγές του βραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Kenneth Branagh παρουσιάζονται από το θέατρο Garrick στο West End. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την ξεχωριστή αισθητική του δημοφιλούς ηθοποιού, τόσο στην ερμηνεία του όσο και σκηνοθετικά, θα ανακαλύψουν από κοντά οι Έλληνες θεατές παρακολουθώντας το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων  στο «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Τοπάλη 14 Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com.  
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ