Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χριστούγεννα στο Βόλο με καλλιτεχνικό πατινάζ!

O Βόλος φόρεσε τα γιορτινά του και προσφέρει τις ημέρες των εορτών πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα, μία φαντασμαγορική παράσταση καλλιτεχνικού πατινάζ, για μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα στον πάγο! Η εκδήλωση αποτελεί μία προσφορά του Δήμου Βόλου στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Το παγοδρόμιο που βρίσκεται στο το Χωριό του Αη Βασίλη, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα υποδεχθεί τους μαθητές της Σχολής Πατινάζ Παγόδα και συγκεκριμένα τους Μαλαματένια Καραγιάννη, Αγάπη Πετροπουλέα, Δήμητρα Κοκκίνου, Άγγελο Κυριακίδη, Μελίνα Μινιώτη, Μαριάννα Παπαδοπούλου και Όλγα Παπαμιχάλη. Όλοι είναι διεθνώς διακεκριμένοι χορευτές πάγου με τεράστια εμπειρία. Θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με ατομικές και ομαδικές χορογραφίες, εκτελώντας φιγούρες με μουσική υπόκρουση σε κάθε πρόγραμμά τους.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες : Τρίτη 27, Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 19:00 και Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 13:00.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ