Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες – κουκλοθέατρο

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μία παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα Magello Show με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες». Δίνεται η ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να μοιραστεί μία εμπειρία στην οποία η ομάδα Magello Show θα δώσει απλόχερα αυτό που ξέρει να κάνει καλά, δηλαδή γέλιο και διασκέδαση, αφηγούμενη την ιστορία του επτάχρονου Πέτρου. Ο Πέτρος πηγαίνει στο χωριό για να περάσει τα Χριστούγεννα με τους παππούδες του. Το όνειρό του είναι να φάει όσο πιο πολλά από τα γλυκά της γιαγιάς του μπορεί. Όμως ο παππούς και η γιαγιά του, που τον αγαπάνε πάρα πολύ αλλά δεν αντέχουν τις σκανταλιές του, έχουν κρύψει όλα τα γλυκά. Το βράδυ ο Άη Βασίλης κάνει ένα αναπάντεχο δώρο στο Πέτρο κι από κει και πέρα όλα γίνονται άνω κάτω. Καλικάντζαροι εμφανίζονται, ο αστυνόμος θέλει να συλλάβει τον παππού και ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι το χωριό δεν έχει οδοντίατρο.

Συντελεστές της παράστασης: σενάριο-Σκηνοθεσία: Magello Show, κίνηση κούκλας-φωνές: Μυριόκαλη Μπιτέλη Δώρα Ραβιόλου, ήχος-Φωτισμός: Νίκος Φράγκος, παραγωγή: Magello Show.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον. Η είσοδος είναι ελεύθερη,  με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ