Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
«Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς από το Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι του Τμήματος Θεάτρου

Για ακόμη μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, που περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, φεστιβάλ και πολλά δρώμενα. Κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές,  θα ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ατέλειωτες εκπλήξεις θα σκορπίζουν  ψυχαγωγία, χαρά  και διασκέδαση.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»  (Κουμουνδούρου με Ιάσονος) και ώρα 18:00, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς από το ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι του Τμήματος Θεάτρου της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, σε σκηνοθεσία του σκηνοθέτη-ηθοποιού Δημήτρη Δακτυλά. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και τη διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι.

Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και  επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

Για θεατές από 4 – 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test).

Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Είσοδος 2€

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082870.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ