Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
«Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου»

«Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου»

Το «Στέκι παιδιού Πολυμέρης» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και το «ΚΔΑΠ Νεάπολης» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου «2 Απριλίου» πραγματοποίησε και παρουσίασε τις εξής εκδηλώσεις,

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 μουσικοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο λαϊκό παραμύθι «Η Ηλιοστάλαχτη», στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης του ΚΔΑΠ Νεάπολης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εργαστήριο εικαστικών όπου τα παιδιά που την παρακολούθησαν περίπου 80 είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους έργο.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 εκδήλωση στην Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).Την εκδήλωση «Συλλέγω εμπειρίες» παρακολούθησαν  παιδιά  με σειρά προτεραιότητας. 35 παιδιά ηλικίας από 9 έως και 12 ετών. Συμμετείχαν: Η Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κέντρου Ιστορίας και Τεκμηρίωσης της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.–ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και η Παιδική Βιβλιοθήκη ¨Στέκι Παιδιού¨ της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ