Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
Έκθεση ερασιτεχνών εικαστικών καλλιτεχνών, στο χώρο του παλιού τελωνείου, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού  του «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου» σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου,  στην προσπάθεια να αναδειχθεί η δραστηριότητα των τοπικών εικαστικών καλλιτεχνών και δημιουργών, διοργανώνουν  καλοκαιρινές εκθέσεις νέων χειροτεχνών – καλλιτεχνών  στον εκθεσιακό χώρο του Πρώην Τελωνείου Νέας Αγχιάλου. Στην πρώτη ομάδα ερασιτεχνών καλλιτεχνών συμμετέχουν οι Τασσοπούλου Ελευθερία & Τασσοπούλου Μαίρη.  Θα εκθέσουν έργα τους και συγκεκριμένα κόσμημα, σαγιονάρα και εικόνες  για το χρονικό διάστημα από 8 έως 14 Ιουνίου 2016. Θα ακολουθήσει η επόμενη ομάδα καλλιτεχνών στην οποία συμμετέχουν οι Κουτσούκου Αφροδίτη, Φουντούλη Γιούλα, Μαραγκού ζωή και Τσιρίλα Βλασία. Θα παρουσιάσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες και συγκεκριμένα κόσμημα, χειροποίητες κατασκευές, δερμάτινες στολισμένες παντόφλες και στέκες και αξεσουάρ. Η δεύτερη ομάδα θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της από 15 έως 21 Ιουνίου 2016. 

Ο σκοπός της διοργάνωσης των εκθέσεων εντάσσεται στην προσπάθεια να δοθεί ευκαιρία στους εικαστικούς δημιουργούς ώστε να προωθήσουν την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου, να παρουσιάσουν τα έργα τους, να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των εικαστικών του Δήμου, να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το κοινό και  να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Τα έργα αυτά αποτελούν δημιουργίες μιας πλειάδας εικαστικών καλλιτεχνών τα οποία είτε ανακαλούν στη μνήμη το εικαστικό τους λεξιλόγιο είτε συνιστούν μια εντυπωσιακή απόκλιση από την καλλιτεχνική τους πορεία.

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 24210-82870.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ