Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023
Έκθεση Ιταλών, Αλβανών και Ελλήνων καλλιτεχνών


      Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00 εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας η έκθεση με τίτλο «Συνομιλίες»  που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. σε συνεργασία με το μορφωτικό τμήμα της Ιταλικής Πρεσβείας. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα Ζωγραφικής και Κεραμικής 15 Ιταλών,  Αλβανών και  Ελλήνων καλλιτεχνών. Πρόκειται για καλλιτέχνες με ξεχωριστές αφετηρίες, διαφορετικές διαδρομές σπουδών και δημιουργικής εμπειρίας, με μια ποικιλία εκφράσεων, εικαστικών μέσων και συνδυασμών υλικών και τεχνικών,  συνευρίσκονται ενώνοντας τις προσωπικές «φωνές» τους  στην παρούσα έκθεση.

Πρόκειται για μια έκφραση συλλογικότητας που αρμόζει και επιβάλλεται στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και όπου η τέχνη χωρίς σύνορα αποτελεί το συνδετικό κρίκο για  ένα κόσμο δημιουργίας και ειρηνικής συνύπαρξης.

«Συνομιλίες» αλληλεγγύης, δημιουργικού πνεύματος και κοινών οραμάτων.

Έργα τους εκθέτουν οι Albino Giovani, Bertorelli Luciana, Guastamacchia Pasquale, Iaccheo Edoardo, Sciutto Renza Laura, Soldatini Gabriella, Ylli Plaka, Αστέρη Μάγδα, Βούλγαρης Βασίλης, Ευσταθίου Ελένη, Κασσαβέτη Κατερίνα, Κομνηνός Κωνσταντίνος, Μουρατίδης Λάκης, Σαμαρά Κατερίνα και Τέκα Αντιγόνη.

           

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Απριλίου και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 11:00 με 15:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 91 150, απογευματινές ώρες .

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ