Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – «Δημιουργική Απασχόληση με… Χριστουγεννιάτικη διάθεση»

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 17:00, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού  Αγίου Νικολάου Βόλου,  οι μαθητές των Εργαστηρίων Εικαστικών Κατασκευών, του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πνεύμα της γενικότερης εορταστικής διάθεσης, θα παρουσιάσουν σε μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από χαρτοπολτό στα διάφορα στάδια κατασκευής τους, μέχρι την τελική τους εικόνα.

Τα εργαστήρια Εικαστικών Κατασκευών λειτουργούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Δίαυλο, με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες έχουν επιδείξει ιδιαίτερη  δυναμική κατασκευάζοντας εντυπωσιακές κι ευφάνταστες δημιουργίες με στοιχεία γλυπτικής και ζωγραφικής, πάντα με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Πατσέα, γλύπτη-κεραμίστα.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία πρόσκληση προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να «δραπετεύσουν» έστω και για λίγο, στον μαγικό κόσμο της Τέχνης και της Δημιουργίας, με πολλή μα πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ