Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Έναρξη ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου»

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου ξεκινάει η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων στο www.ticketservices.gr για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις της με το κοινό της, η διαχρονική Άλκηστις, μας υπόσχεται μια ακόμη αξέχαστη συναυλία!

Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή!

Μαζί της μια πεντάδα σπουδαίων μουσικών σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Τις επόμενες ημέρες θα  ανακοινωθεί και η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Τιμή εισιτηρίου 2€

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις επικοινωνπήστε  στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Πολιτισμού 2421082870 & 2421082358.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ