Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΟΛΟΥ «Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Το Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2021-2022 με την κωμωδία του Ρικ Άμποτ  «Η παράσταση συνεχίζεται». Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά του. Ένας θίασος αδέξιων ηθοποιών προσπαθεί να ανεβάσει ένα αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε την διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών  αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Μια σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων κι ένα ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών, συνθέτουν μια τρελή κωμωδία καταστάσεων κι ένα πανέξυπνο κι ευχάριστο έργο.

Η πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δεκέμβριος: 11, 12, 18, 19, 26 /12 στις 20:00 & 17, 27, 28/12 στις 21:00

Ιανουάριος: 2/1 στις 20:00  & 3, 4, 7/1 στις 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421082870 & 2421078164.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Προπώληση των εισιτηρίων από Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου:

Φυσικά Σημεία Προπώλησης: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Τρίτη έως Πέμπτη 11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Πρωτόκολλο Covid-19  - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:

  • Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ
  • Για ενήλικες θεατές από 18 ετών και άνω η είσοδος θα επιτρέπεται με την υποχρεωτική επίδειξη δελτίου ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test)
  • Για ανήλικους θεατές από 4 - 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με πιστοποιητικό αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Συντελεστές

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς

Σκηνικά: Πέτρος Τουλούδης

Κοστούμια: Κωνσταντίνος Μαγαλιός

Μουσική: Οδυσσέας Δακτυλάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρθα Παπαθανασίου

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Δακτυλάς, Βλάσσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου,  Μαρία  Μαργαρίτη,  Βιβή Νικοπούλου, Σταμάτης Παγασαίος,  Ρόζα Σταμούλη, Σελήνη Φιλιππιτζή

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου: Γρηγόρης Γαλάτης

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ