Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
Έναρξη ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου»

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου ξεκινάει η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων στο www.ticketservices.gr και αφορά τις δύο πρώτες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινισμένο θέατρο «Βαγγέλης Παπαθανασίου». Συγκεκριμένα, για τη συναυλία αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη  με τίτλο «Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου  καθώς και για τη συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, με τιμή εισιτηρίου 2 €.

Τις επόμενες ημέρες θα  ανακοινωθεί  η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων στο ταμείο του Δημοτικού Θέατρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες και θα ξεκινήσει σταδιακά και η ηλεκτρονική προπώληση των υπόλοιπων εκδηλώσεων.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Πολιτισμού: 2421082870 & 2421082358 και ώρες 10:00-14:00.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ