Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
Ενέργεια που αφορά τους συμμετέχοντες-εμπλεκόμενους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Γυναικών

images-4

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής, προτάθηκε η ενημέρωση όσων συμμετέχουν οργανωτικά και εκτελεστικά στη διοργάνωση να γίνεται πρωτίστως ηλεκτρονικά.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αθλητισμού και είναι μια καινοτόμος εξέλιξη για ταυτόχρονη ενημέρωση και διαμοιρασμό αρχείων και πολυμέσων σε πρώτο χρόνο μεταξύ των συμμετεχόντων, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί και σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Ενδέχεται η ενημέρωση αυτή να επεκταθεί και στους συνοδούς, προπονητές, αρχηγούς των ομάδων και όλους όσους θεωρηθεί απαραίτητο.

Η εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το WhatsApp Messenger και θα δημιουργηθούν οι αντίστοιχοι τομείς σύμφωνα με το οργανωτικό πλάνο.

 

 

Απαραίτητες διευκρινήσεις για την εφαρμογή

  1. Η εφαρμογή είναι απολύτως ασφαλής και όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα. Τα μηνύματα θα εμφανίζονται από το WhatsApp Messenger μόνο στα μέλη που έχουν επιλεγεί και δεν δημοσιοποιούνται σε κανέναν άλλο (ή οπουδήποτε αλλού) από την εφαρμογή.
  2. Υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης ενημέρωσης ενός τομέα μόνο, δύο ή και περισσότερων ή ακόμα και όλων των μελών. Δηλαδή αν μια ενημέρωση αφορά και μόνο πχ τον τομέα της “Διατροφής” η ενημέρωση μπορεί να σταλεί μόνο στα μέλη του τομέα “Διατροφής”.
  3. έχετε τη δυνατότητα να σώσετε τυχόν αρχεία που θα διαμοιράζονται ή να στέλνετε και οι ίδιοι προς τον τομέα ή τομείς ταυτόχρονα και με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτογραφίες, pdf, video, docs, σε άριστη ποιότητα και πολύ γρήγορα.
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ: η εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα internet και wifi και έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε τη χρήση δεδομένων αν θέλετε και να λαμβάνετε ενημερώσεις μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι σε wifi.
  5. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε τι θα παραλαμβάνετε όταν δεν είστε σε wifi πχ μόνο έγγραφα που δεν έχουν κατανάλωση mb. Αυτά τα βλέπετε στις ρυθμίσεις.
  6. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε σταθερό υπολογιστή, laptop, smartphone και να βλέπετε ακριβώς τις ίδιες ενημερώσεις σε όλες τις συσκευές.

 

 

whatsapp-messenger-url-previews

 

 

 

 

 

 

best-android-messenger-app-whatsapp-messenger-apk-free-download

 

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγίες για εγκατάσταση στα ελληνικά https://www.whatsapp.com και κάνετε κλικ στη γλώσσα πάνω δεξιά.

Θα κάνω τις ομάδες(τομείς) σήμερα το απόγευμα ώστε να γίνει ένα τεστ σήμερα ή αύριο.

 

Πέτρος Μπίρης, υπάλληλος Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ