Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
SOLD OUT Ενημέρωση κοινού για τη διάθεση των εισιτήριων

Ενημερώνουμε το κοινό ότι τα εισιτήρια  για την  παράσταση αφιέρωμα «Βαγγέλης Παπαθανασίου»-«Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ και για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ, έχουν εξαντληθεί.

Για όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων  ξεκινάει σήμερα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 12:00. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω της πλατφόρμας  www.ticketservices.gr.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices.

 

Για την ομαλή είσοδο των θεατών στο χώρο του θεάτρου συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ