Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο!

Τι είναι το CrossFit

To CrossFit είναι μέθοδος λειτουργικής προπόνησης η οποία στοχεύει στην βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης.
    Μέσα από τη διδασκαλία διαφόρων αθλημάτων όπως άρση βαρών, ενόργανη,  κωπηλασία κλειστού χώρου και δρομικών ασκήσεων, σκοπεύει να ισορροπήσει στον ασκούμενο όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως δύναμη, ευλυγισία, αερόβια ικανότητα και μυϊκή αντοχή.
    Είναι εξαιρετικά ασφαλές  εφόσον γίνεται από επαγγελματίες καθηγητές φυσικής αγωγής και  σε πιστοποιημένο από την CrossFit χώρο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα στη λειτουργικότητα τιυ σώματος και στην ανάπτυξη της φυσικής του κατάστασης.

Tο Φεστιβάλ Fitness    

Το Αrgo Games είναι ένα Φεστιβάλ Fitness, στο οποίο γίνεται επίδειξη των αθλημάτων fitness. Ένα από αυτά είναι το CrossFit, και η εκδήλωση που γίνεται στην πόλη μας έχει ως σκοπό να κατανοήσει ο θεατής τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα  της σωματικής δραστηριότητας μέσα από το πρίσμα της συγκεκριμένης δραστηριότητας.
 

Συντελεστές-διοργανωτές

To Argo Festival διοργανώνεται από το Reebok CrossFit Volos υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

 

Το πρόγραμμα

Πραγματοποιείται αυτό το το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Εκθεσιακό και Αθλητικό Κέντρο Δήμου Βόλου και αποτελεί μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή  διοργάνωση και θα συμμετάσχουν ασκούμενοι από όλη την Ελλάδα, αποτελώντας ακόμη μία σημαντική εκδήλωση Αθλητικού Τουρισμού.

Σάββατο 28/3       08.00 – 22.00
Κυριακή 29/3        09.00 – 17.00

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ