Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
“Historic Runs” – Προκήρυξη αγώνα δρόμου στις 21 Οκτωβρίου 2018, στο Βόλο

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα,  και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, προκηρύσσουν τον εξ’ αναβολής Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Historic Runs», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 (ώρα έναρξης εκκίνησης 09:30), στον Βόλο. Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας και περιλαμβάνει διαδρομή (5 χλμ. περίπου) που καλύπτει την απόσταση από το Μουσείο ως την περιοχή Πευκάκια Βόλου και επιστροφή. Εθελοντικά θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν , οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό  .

  • Διαδρομή – Ώρα εκκίνησης

Εκκίνηση 9:30 πμ από τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα , με κατεύθυνση τα Πευκάκια και επιστροφή.

  • Ηλικίες Συμμετοχής

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 14 ετών.

  • Έπαθλα- Απονομές

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Απονομή επάθλων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές και τις τρείς πρώτες νικήτριες των αγώνων.

  • Υπεύθυνη Δήλωση – Αποδοχή όρων

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να υπογράψουν ηλεκτρονικά, κατά την εγγραφή τους, την δήλωση που αναφέρει ότι:

Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα, όπως πτώσεις, κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση, αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση. Αποδέχομαι τους όρους , διάβασα την προκήρυξη.

Συναινώ να χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές , τα προσωπικά μου στοιχεία που δίνω κατά την δήλωση συμμετοχής,  αποκλειστικά για την επικοινωνία για θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα και την έκδοση αποτελεσμάτων και για κανένα άλλο λόγο.

Για τους ανηλίκους , αφού γίνει η  ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ,  θα πρέπει να υπογραφεί  από γονέα ή κηδεμόνα  έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση και να κατατεθεί εκτυπωμένη στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και στη γραμματεία αγώνα ή μπορείτε να την  κατεβάσετε και από εδώ.

  • Πρόγραμμα Αγώνων

08:00 – 09:15 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών

09:15-9:30 Ομιλία με θέμα κομβικά σημεία της πόλης του Βόλου, από την Ευμορφία Τσιαμάγκα, αρχαιολόγο-μουσειοπαιδαγωγό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

09:30 εκκίνηση αγώνα

Παράλληλη δράση: «Τα παραδοσιακά παιχνίδια αποκαλύπτονται, τρέχοντας πίσω στον χρόνο». Παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, θα παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας, με την καθοδήγηση μουσειοπαιδαγωγού. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

11:30 Λήξη αγώνα δρόμου

12:00 Τελετή απονομής

•Αρχικές δηλώσεις  συμμετοχής και ακυρώσεις

Παρακαλούμε όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή  για την αρχική ημερομηνία του αγώνα και επιθυμούν να συμμετέχουν και στη νέα ημερομηνία (21/10/18) , καθώς και όσοι θέλουν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους για τη νέα ημερομηνία ,  να το κάνουν το συντομότερο πατώντας εδώ

  • Νέες Δηλώσεις συμμετοχής – Όριο συμμετοχών

Νέες δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι να συμπληρωθεί το όριο που έχει θέσει η διοργάνωση και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 . Εάν συμπληρωθεί το όριο θα κλείσουν νωρίτερα .

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην Ηλεκτρονική φόρμα πατώντας εδω ή μέσω  των ιστοσελίδων  www.doepap.gr  και www.sdyvolou.gr

  • Πληροφορίες 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα  24210 71770 (εσωτ 17 Κ.Κυριαζής ή 6994583137) Δ/ση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  και 24210 29844 Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα ,  καθώς και στα athlitismos@doepap.gr και  sdyvolou@gmail.com

Από την οργανωτική επιτροπή

 

 

1o-historic-runs-2018

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ