Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
«Η παράσταση συνεχίζεται» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΟΛΟΥ

Το Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2021-2022 με την κωμωδία του Ρικ Άμποτ  «Η παράσταση συνεχίζεται», σε μετάφραση Ζάννα Αρμάου. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά του. Ένας θίασος αδέξιων ηθοποιών προσπαθεί να ανεβάσει ένα αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε την διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών  αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Μια σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων κι ένα ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών, συνθέτουν μια τρελή κωμωδία καταστάσεων κι ένα πανέξυπνο κι ευχάριστο έργο.

 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες

Δεκέμβριος: 18, 19 & 26 /12 στις 20:00

27 & 28/12 στις 21:00

Ιανουάριος: 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 & 30/1,  στις 20:00

3, 4, 7, 14, 21 & 28/1 στις 21:00

 

Σημεία Προπώλησης: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Τρίτη έως Πέμπτη 11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421082870 & 2421078164.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Πρωτόκολλο Covid - Οδηγίες προς κοινό:

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free.

  • Για θεατές από 18 ετών και άνω επιτρέπεται η είσοδος κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης δελτίου ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).
  • Για θεατές από 4 - 17 ετών επιτρέπεται η είσοδος με πιστοποιητικό αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) ή rapid test
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Συντελεστές

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς

Σκηνικά: MAKITA

Κοστούμια: Κωνσταντίνος Μαγαλιός

Μουσική: Οδυσσέας Δακτυλάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρθα Παπαθανασίου

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Φωτογραφίες: Νικόλας Χρυσός

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Δακτυλάς, Βλάσσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου,  Μαρία  Μαργαρίτη,  Βιβή Νικοπούλου, Σταμάτης Παγασαίος,  Ρόζα Σταμούλη, Σελήνη Φιλιππιτζή

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου: Γρηγόρης Γαλάτης

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ