Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ & BRANDY ΣΟΥΑΡΕ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Δήμου Βόλου, αποδεχόμενη την πρόταση της European Music Day Volos, διοργανώνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,  στις 21:00, στο Lab Art, Πολυχώρος Τσαλαπάτα/ Tsalapata Complex, μία ιδιαίτερη συναυλία με τη  Μαρίζα Ρίζου. Μαζί της συνδράμουν, ανοίγοντας δυναμικά τη βραδιά, οι Βολιώτες Brandy Σουαρέ! Πρόκειται για μία από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις καλλιτεχνών στο Βόλο, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη πως είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη από το καλοκαίρι εμφάνιση της.

Η ίδια η ερμηνεύτρια υπόσχεται πως θα παρουσιάσει ένα ιδανικό live με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία τα οποία αγαπήθηκαν και έκαναν αίσθηση στο κοινό αλλά και το νέο της τραγούδι «Ανάμεσα στα άστρα».  Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών που η ίδια αγάπησε και θα παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Ενδεικτικά αναφέρονται τα «Καίγομαι», «Αύρα», «Να το πάρεις το κορίτσι», «Από μέσα πεθαμένος», «Άδωνις», «Αχάριστη» και πολλά ακόμη.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε  και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,  στις 21:00, στο Lab Art, Πολυχώρος Τσαλαπάτα/ Tsalapata Complex Η Είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη,  με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».  
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ