Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μίνι τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Δήμου Βόλου

 

    Το δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά αθλοπαιδιών δημοτικών σχολείων Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκε από τις 10-12 Μαρτίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

    Το  τριήμερο αυτό ήταν αφιερωμένο στο μπάσκετ με την υλοποίηση του τουρνουά μίνι (3Χ3) καλαθοσφαίρισης. Δεκάδες παιδιά, έπαιξαν, αγωνίσθηκαν και ένοιωσαν τη χαρά τη συμμετοχής και της προσπάθειας χωρίς την άγχος της ήττας και της νίκης.
    Σε κάθε όμιλο οι ομάδες που συμμετείχαν, έπαιξαν όλες μεταξύ τους τον ίδιο αριθμό αγώνων και οι πεντάδες (3+2) που δηλωθήκαν με τις συνεχόμενες αλλαγές,  βίωσαν σε οργανωμένη μορφή το γνωστό παιχνίδι μπάσκετ της γειτονιάς «3 με 3».

    Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) οι οποίοι και ευχαριστούν τις Διευθύνσεις των σχολείων και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.


   Όλοι τώρα ανανεώνουν το ραντεβού για το τρίτο κατά σειρά τουρνουά ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Απριλίου.

    Για άλλη μια φορά οι διοργανωτές ευχαριστούν για την πολλή σημαντική της προσφορά στην παροχή πρώτων βοηθειών, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και συγκεκριμένα τα στελέχη της Περγάνη Ματούλα, Τσιρούνη Παναγιώτη, Τζήμα Ιωάννα και Μπόλκα Μιχάλη. Επίσης πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Β. C. 

Φωτοφραφίες: Goalpost.gr

bassket-2015-από-goalpost
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ