Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Μικρό δώρο αλλά με πολλές αναμνήσεις προς την ΚΟΕ και FINA

Με ένα μικρό άλλα γεμάτο αναμνήσεις δώρο που δόθηκε στην ΚΟΕ και FINA έκλεισε η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών.

2 αφίσες με τις υπογραφές και τις αφιερώσεις των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών και του προπονητικού τους team (USA) δόθηκαν στον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο και τον εντεταλμένο της κ. Νίκο Σπηλιωτόπουλο.

Μια αφίσα προορίζεται για τα γραφεία της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), μια για τα γραφεία της FINA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης). Όπως μας είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος η αφίσα θα αναρτηθεί σε περίοπτη θέση και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η τρίτη αφίσα προορίζεται για τα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Και επειδή μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις, σας παρουσιάζουμε το επιστέγασμα των φιλότιμων προσπαθειών όλων μας, ως αναμνηστικό μιας εβδομάδας που εντυπωσίασε τους πάντες.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης (είναι στα αγγλικά για τις συμμετέχουσες ομάδες) μπορείτε να το κατεβάσετε, εκτυπώσετε, διαμοιράσετε κάνοντας κλικ στο link  Event Media Downloader – World Women’s Junior Water Polo Championships Volos 2015


poster-world-champions-USA3-web poster-world-champions-USA2-web poster-world-champions-USA1-web

World-champions-signatures1

 

World-champions-signatures2

 

World-champions-signatures3

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ