Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Μουσική παράσταση «ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

 

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου παρουσιάζει την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής τη Μουσική Παράσταση «ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»  του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την αποκριάτικη περίοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών που θα μας ταξιδέψουν στον ελληνικό τρόπο διασκέδασης. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Συμμετέχει το σύνολο φωνητικής του Ωδείου “Voice & Voices” το οποίο αποτελείται από τους: Μάριος Νιζάμης, Δήμητρα Μόσχου, Λεμονιά Γιαλίδη, Χριστίνα Γιάνκου, Παρασκευή Γκογκινούδη, Εύα Κατούνια, Φώτης Κουρεμένος,  Ειρήνη Μαρούδη, Γιώργος Σατάσης, Βάσω Μπουγά,   Χριστίνα Πετσιά, Δημήτρης Χριστόπουλος, Κατερίνα Θεοχάρη, Αρετή Κατσαγεωργίου και Δανάη Ράπτη

Τη διδασκαλία έχει αναλάβει η καθηγήτρια μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Σύλβια Τσιμπανάκου.

Στο πιάνο συνοδεύει η Ελένη Βελέντζα και στις κιθάρες η Μαρία και η Κατερίνα Ζουμπέκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 20:30 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Δημοτικού Ωδείο Βόλου, 2421036992 και στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στη διεύθυνση Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/   Είσοδος ελεύθερη  
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ