Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
23/2/202230/11/2022
Νικητές Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα: «I love Volos – Christmas Edition»

Το Τμήμα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου διοργάνωσε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «I love Volos – Christmas Edition». Οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν με φωτογραφίες του εορταστικού στολισμού της πόλης από το Δήμο ή/και ιδιώτες καθώς και φωτογραφίες χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου σε ανοικτούς χώρους της πόλης. Οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή στην οποία μετείχαν: α) Χρύσα Δραντάκη (Προϊσταμένη της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – Δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης), β) Λέων Μουρτζούκος (Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου – Δάσκαλος Φωτογραφίας), γ) Λευτέρης Πλαβός (Εκπαιδευτικός – Αρχιτέκτονας).

Οι τέσσερις καλύτερες φωτογραφίες που διακρίθηκαν και στις οποίες θα απονεμηθούν βραβεία  είναι:

Το  1ο Βραβείο απονέμεται στον Τριαντάφυλλο Μπάρδα

Το 2ο Βραβείο απονέμεται στον Μάριο Σταυρέλη

Το 3ο Βραβείο απονέμεται στους Απόστολο Αλεξίου και Έλενα Καρούσου

Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου σε όλες τις παραγωγές της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου για το χρονικό διάστημα από 30/11/2022 – 10/01/2023.

Οι φωτογραφίες τους θα δημοσιευτούν στο έντυπο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και θα αναρτηθούν σε δράση ή έκθεση κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του 2022. Επιπλέον, στους φωτογράφους που θα διακριθούν θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082870 & 2421082358

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ