Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
«Νύχτα Μαγική…» Συναυλία από το μουσικό σύνολο Bel Canto

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, παρουσιάζει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), μία χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Νύχτα Μαγική…» από το μουσικό σύνολο Bel Canto. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου και θα μας ταξιδέψει, με όχημα γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από Έλληνες και ξένους συνθέτες, επιλεγμένες με μεγάλη προσοχή και αγάπη, στο εορταστικό κλίμα των ημερών και στη μαγεία των εορτών.

Το μουσικό σύνολο Bel Canto συγκροτήθηκε το 2013 και αποτελείται από τους: Λεφάκη Έλενα (Υψίφωνος), Μαβίδη Αντιγόνη (Υψίφωνος), Παρασκευά Φανή (πιάνο), Σκίμπας Γιώργος (βιολί) και Λουκίδου Δέσποινα (βιολοντσέλλο). Το ρεπερτόριό τους είναι ποικίλο,  καθώς ερμηνεύουν έργα της κλασικής  περιόδου  μέχρι και σύγχρονα, από μιούζικαλ, κινηματογράφο κ.ά.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.doepap.gr  και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00 Η Είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ