Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
«Νύχτα με χρυσόσκονη» Συναυλία με αγαπημένα και γιορτινά τραγούδια

Για ακόμη μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, που περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, φεστιβάλ και πολλά δρώμενα. Κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές,  θα ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ατέλειωτες εκπλήξεις θα σκορπίζουν  ψυχαγωγία, χαρά  και διασκέδαση.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο – Μανδηλαρά & Σταδίου) οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μία συναυλία για μικρούς και μεγάλους, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, με τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, μέσα από το musical, τη Disney και την πιο αγαπημένη γιορτή για όλο τον κόσμο, τα Χριστούγεννα! Θα είναι μια βραδιά γεμάτη ήχο και εικόνα, καθώς, πέρα από τις γιορτινές μελωδίες, υπέροχες εικόνες από τον βιντεοπροβολέα, θα μας ταξιδέψουν σε αγαπημένα τραγούδια, από τον Πινόκιο, τον μάγο του Οζ και τη Μαίρη Πόππινς.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και τη διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι.

Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και  επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

Για θεατές από 4 – 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test).

Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Είσοδος 5€

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082870.

Συντελεστές

Συμμετέχουν: η Κατερίνα Αποστολοπούλου (υψίφωνος), η Νεκταρία Παπαδημητρίου (στο πιάνο), ο  Γιώργος Κερασιώτης (κρουστά) και η χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου. Φιλική συμμετοχή Μαρία Νιζάμη.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ